T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / AVCILAR - Ali Karay Ortaokulu

Değerli Okul Müdürümüzün Veda Mesajı

Değerli müdürümüz Volkan GÖKÇE’nin okulumuza veda mesajıdır. Ali Karay ailesi olarak katkılarından dolayı kendisine teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz. 

 

“Değerli mesai arkadaşlarım, sevgili öğrenciler ve kıymetli veliler;

2018 yılında okul müdürü olarak atandığım Ali Karay Ortaokulundaki görevim 2 Ağustos itibariyle sona ermiş bulunmaktadır. Görev yaptığım 5 sene boyunca bana destek veren tüm mesai arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ederim. Birlikte güzel işler başardık, okulumuzu çok güzel yerlere getirdik, Okul Vizyonunu üst seviyelere çıkardık. Okulumuza değer katan her faktörün korunması ve geliştirilmesi adına sizlere inanıyorum. Okulun daha ileriye götürecek olan sizlersiniz  Burada daha güzel işler çıkacağına eminim. 

Görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın...

Sevgili öğrenciler okul vizyonumuz kapsamında  üst kurumlarda güzel yerlere geleceğinizi ve beni onurlandıracağınızı eminim ve size inanıyorum. 

Lütfen ne istediğinize emin olup hedefinizi erkenden belirleyiniz.Tüm çalışmalarınızı koyacağınız hedefiniz doğrultusunda yapınız.

Bunu sakın unutmayın...

Kıymetli velilerimiz görev yaptığım süre boyunca bizlere verdiğiniz her türlü destekten dolayı hem şahsım hem de kurumumuz adına teşekkür ederim. Sizlerden çocuklarınıza daha ilgili bir tutum geliştirmenizi, okulunuza maddi ve manevi destek vermeye devam etmenizi rica ederim.

Teşekkürler...” 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.08.2023 - Güncelleme: 05.08.2023 22:57 - Görüntülenme: 243
  Beğen | 1  kişi beğendi